Corona-newsflash

Op federaal niveau zijn heel wat maatregelen getroffen voor ondernemingen die getroffen zijn door de coronacrisis. De meeste informatie is te vinden op we website van de overheid www.info-coronavirus.be/nl/. Hieronder zetten we nogmaals en voor alle duidelijkheid alle maatregelen nog eens op een rijtje.

Alle (fiscale) maatregelen, subsidies en premies op een rijtje;

Wij cijferen, terwijl u onderneemt!

Er bestaat geen twijfel over dat u door deze crisis een zware impact zult voelen op uw economische activiteit. Het is in deze omstandigheden dan ook essentieel dat VBD Accountants, nog meer dan anders, al onze steun, bijstand en expertise geven om deze moeilijke periode te helpen doorstaan.

Betrokken

We proberen u zo goed mogelijk te kennen. Zo kunnen we uw zaak en uw dossier optimaal verzorgen.

Ontzorgend

We nemen uw administratie uit handen en zorgen dat alle verplichtingen tijdig en correct vervuld zijn.

No-nonsense

Bij VBD Accountants weet u precies waar u aan toe bent. En wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.

1. Boekhouding & fiscaliteit

Wij helpen u bij uw administratieve en boekhoudkundige taken. Van het opstellen van tussentijdse balansen tot jaarrekeningen. Aangifte van btw of personen- en vennootschapsbelasting? Ons accountantsteam staat klaar om u te ondersteunen. Ontdek onze boekhoudkundige en fiscale diensten.

2.Financieel advies

Onafhankelijk en professioneel financieel advies in de ruime zin. VBD Accountants zet de bakens uit voor de financiële planning van uw kmo.

3.Bedrijfsorganisatie & -advies

Is uw bedrijf in verandering? Ons accountantsteam is uw raadgever voor strategische beslissingen en de juiste aanpak en brengt uw financiële situatie in kaart.

4.Bedrijfsovername

VBD Accountants is specialist in bijstand en advies bij overname van kmo’s. We voeren bedrijfsaudits uit en stellen financiële prognoses op. Lees meer over onze diensten voor bedrijfsovername.

5.Successieplanning

In alle discretie zorgen we ervoor dat uw vermogen ook later in goede handen is. Ons accountantskantoor heeft jarenlange ervaring met successieplanning.

PROFESSIONEEL SUCCES BOEKEN?

Ons gedreven specialistenteam staat permanent voor u paraat. We werken met vaste aanspreekpunten en dossierbeheerders. Een persoonlijke en vertrouwensband is de basis voor uw succes. We behandelen uw dossier deskundig en discreet.

Een persoonlijke en vertrouwensband is de basis voor uw succes. We behandelen uw dossier deskundig en discreet.

Contact

014 61 97 78 contact@vbdaccountants.be

Vosselaar

Antwerpsesteenweg 202
2350 Vosselaar

© 2019 Hesley. All Rights Reserved.

Request Appointment

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back to top