Starter

Uw eigen bedrijf opstarten? Ons specialistenteam helpt u op weg en geeft startersadvies op maat. Misschien hebt u nog een klein zetje nodig om de uiteindelijke knoop door te hakken omdat u niet weet of het financieel wel gunstig is om zelfstandig te worden?


Een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag nodigen we u uit voor een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek om u wegwijs te maken in het ondernemerschap. Tijdens dit gesprek behandelen wij graag de vragen waar u mee zit. Dit kan gaan van concrete vragen m.b.t. startformaliteiten, de structuur van uw onderneming, het aanvragen van kredieten, de verschillende vergunningen die nodig zijn om uw activiteiten te kunnen uitvoeren, personeelsaangelegenheden, de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds, enz.

U zal al snel ondervinden dat u zich -mede dankzij een goede begeleiding- in de toekomst enkel nog hoeft te bekommeren om datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Betrokken

We proberen u zo goed mogelijk te kennen. Zo kunnen we uw zaak en uw dossier optimaal verzorgen.

Ontzorgend

We nemen uw administratie uit handen en zorgen dat alle verplichtingen tijdig en correct vervuld zijn.

No-nonsense

Bij VBD Accountants weet u precies waar u aan toe bent. En wat wij voor uw zaak kunnen betekenen.

1. Boekhouding & fiscaliteit

Wij helpen u bij uw administratieve en boekhoudkundige taken. Van het opstellen van tussentijdse balansen tot jaarrekeningen. Aangifte van btw of personen- en vennootschapsbelasting? Ons accountantsteam staat klaar om u te ondersteunen. Ontdek onze boekhoudkundige en fiscale diensten.

2.Financieel advies

Onafhankelijk en professioneel financieel advies in de ruime zin. VBD Accountants zet de bakens uit voor de financiële planning van uw kmo.

PROFESSIONEEL SUCCES BOEKEN?

Ons gedreven specialistenteam staat permanent voor u paraat. We werken met vaste aanspreekpunten en dossierbeheerders. Een persoonlijke en vertrouwensband is de basis voor uw succes. We behandelen uw dossier deskundig en discreet.

Een persoonlijke en vertrouwensband is de basis voor uw succes. We behandelen uw dossier deskundig en discreet.

Contact

014 61 97 78 contact@vbdaccountants.be

Vosselaar

Antwerpsesteenweg 202
2350 Vosselaar

© 2019 Hesley. All Rights Reserved.

Request Appointment

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back to top